PROFESIONÁLNÍ FOTOGRAFOVÁNÍ NEMOVITOSTÍ

Fotky jsou základní prezentací nemovitosti a jde s nimi krásně pracovat, a to i dostatečně předem anebo i v průběhu prodeje bytu, domu nebo pozemku.

Profesionální focení

Kvalitní úprava a výběr fotografií

Video slideshow – videoprezentace ze statických fotografií podbarvená hudbou

Záběry z dronu

Širokoúhlé záběry, panoramatické foto, nasvětlení, speciální objektivy, …

 

Mám zájem o profesionální prezentaci

 

Připravit byt nebo dům na profesionální focení tak, aby bylo možné vytvořit kvalitní fotografie, které budou reprezentační a atraktivní pro prezentaci nemovitosti.

Ze statických fotografií lze vytvořit i foto / video prezentaci formou slideshow, která vytvoří dojem procházení jednotlivými místnostmi a spojí fotografie v celkovou prezentaci.

A ještě jedna důležitá informace – pokud výhledově uvažujete o prodeji bytu, domu nebo pozemku, je možné si foto i video prezentaci připravit dostatečně předem.

Rádi vám dodáme pouze tuto dílčí službu.

Fotky za dobrého světla s rozkvetlými stromy nebo zelení budou vždy působit lépe než fotky z tmavých zimních měsíců, ale i s tím si umíme poradit, když na to přijde.

 

Kvalitní prezentace nemovitosti

 

HOMESTAGING

Úprava interiéru i exteriéru tak, aby se naplno využil potenciál nemovitosti a zvýšila se je jeho hodnota v očích zájemců o koupi nemovitosti.

Každá nemovitost má své a co nás v EVALUO Reality baví nejvíce, je to, že vidíme potenciál i přidanou hodnotu každé nemovitosti.

A díky homestagingu lze zvýšit hodnotu i vaší nemovitosti.  

Potřebujete upoutat na první pohled.

A nemá to být zrovna pohled na nevyužitý roh nebo neuklizené zákoutí. Cílem je prezentovat nemovitost v co nejlepším světle.

Samozřejmě úplně první zásada je mít uklizeno, a i s úklidem Vám dokážeme pomoci. Někde je potřeba něco přidat a někde zase ubrat, aby celkový dojem byl harmonický a atraktivní.

Příprava nemovitosti před samotným prodejem je naprosto zásadní. Jak interiér, tak i exteriér.

Pokud to nejde jinak, je možné prostor dotvořit vizualizací interiéru, případně „uklidit“ kuchyňskou linku pouze na fotce.  Je to pak takový virtuální fotostaging/homestaging, tedy pouze virtuálně a digitálně.

 

Prezentace nemovitosti je základ rychlého a úspěšného prodeje nemovitosti za nejvyšší možnou cenu.

 

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně