VIDEOPROHLÍDKY, VIDEOPREZENTACE

ONLINE PREZENTACE NEMOVITOSTI

Profesionálně natočené a sestříhané video z prohlídky nemovitosti je jedna z forem prezentace, která je vhodná pro určité typy nemovitostí jako jsou domy a novostavby.

Videoprohlídka může být komentovaná makléřem, dotvořená příběhem, anebo lze jen prezentovat zajímavosti a fakta o dané lokalitě a nemovitosti.

Cílem je vždy přitáhnout pozornost zájemců o koupi nemovitosti a nadchnout je již před samotnou prohlídkou nemovitosti tak, aby se do nového bytu nebo domu zamilovali již na první pohled.

A našim cílem v EVALUO Reality je také inspirovat a vyzdvihnout potenciál každé nemovitosti tak, aby byla pro kupující co nejatraktivnější.

Videoprezentace rovněž zvyšuje zapojení zájemců o koupi nemovitostí ihned při prvním shlédnutí.

Chci videoprohlídku

 

Kreativní a atraktivní prezentace nemovitosti

 

3D VIRTUÁLNÍ PROHLÍDKY

 

Když je nemovitost ideální pro vytvoření 3D prohlídky, doporučíme a zajistíme její vytvoření. Někdy je však vhodnější obyčejná videoprohlídka a někdy dokonce jen videoprezentace.

Videoprohlídky všeobecně pomáhají s výběrem nemovitosti a dovolí lidem nadchnout se a zamilovat se do nemovitosti ihned.

3D prohlídky dovolují procházet se místnostmi, změřit si vše, co je potřebazmapovat si půdorys a celkově se nacítit na to, jaké možnosti prostor nabízí.

Výhodou je, že si zájemci o koupi nemovitosti mohou udělat představu o tom, zda nemovitost vyhovuje jejich požadavkům. 

 

Virtuální prezentace nemovitosti

 

 

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně